Friday, January 12, 2007

The Awakening Tour in Utrecht

Zet in je agenda: zaterdag 17 februari bidden voor de provincie Utrecht!

The Call organiseert een gebeds- en aanbiddingsavond in Utrecht, om te bidden voor onze provincie. Het zal de afsluiting zijn van een landelijke tour, waarin in iedere provincie een gebedsavond gehouden is. Ondergetekende heeft in 2006 onder andere gebeden voor Gelderland en Noord-Brabant, en ik kan het iedereen van harte aanbevelen, zeker aan mensen uit de provincie Utrecht.

Van de site: "Tijdens deze touravonden is er ruimte om God te ontmoeten, te (aan)bidden en geïnspireerd te worden. Wil jij ook een blijvende verandering zien in ons land? Kom dan naar een van deze avonden: een uitdaging en voorbereiding voor iedereen die Jezus wil navolgen in het uitreiken naar de mensen om zich heen!"

De avond zal plaatsvinden op de Boothstraat 10, de sociëteit van NSU. De zaal is open om 19:00 en de avond gaat van start om 19:30. Toegang is gratis.

Komt allen! (ten minste, als je geïnspireerd of bemoedigd wil worden, verandering wil zien in Utrecht en Nederland, een bijzondere avond met God wil beleven, of gewoon niks beters te doen hebt)

Voor de volledigheid, op 27 januari wordt er in Amstelveen gebeden voor Noord-Holland. Volg de onderstaande link voor meer informatie over die avond.

Bron: The Call

No comments: